Dimarts, 21 Juny 2022 23:38

Les autores i els autors

Escrit per

Sisé A

  Hola, sóc Maria tinc 12 anys. M’agrada jugar a futbol, el meu menjar preferit son els espaguetis, el meu color preferit es el blau i la meua assignatura preferida es naturals, encara que llengua també se me dona prou bé. Tinc molts amics, tinc un germà que es molt pesat però en el fons es molt bona persona, jo practique natació i ciclisme. M’agrada estudiar doncs jo considere que sóc molt intel·ligent. Tinc molts animals: dos gats,un gos i dos pardals. El curs que ve aniré al Gregori Maians.
Hola. c Paula tinc 11 anys, m ́ agrada jugar al volei i el meu color favorit es el blau claret. Tinc ulls castany. El meu menjar preferit son els espaguetis i la meua assignatura preferida es angles . Soc divertida, agradable i m’enfade molt ràpid. Tinc molts amics i un germà de 18 anys. Faig gimnàstica rítmica i quan fem festivals i m’ho passe molt be. El curs que ve aniré al institut Gregori Maians.   
  Hola! Soc Kalina, tinc 12 anys i aquest any acabe primària. M’agrada viatjar, el volei i estar amb les meues amigues i amics. Tinc moltes ganes de començar l’institut, tant com per la pressió dels exàmens com per a conèixer a gent nova. De major no se lo que vull ser, perquè encara no se què m’agrada. M’agrada l'anglès i en general aprendre llengües noves. El meu color preferit és el rosa però m’agraden tots en general. Potser ja no puga veure a alguns dels meus amics perquè tots no aniran al mateix institut . Mai oblidaré tots els anys que he passat ací. Tampoc oblidaré a totes les mestres que m’han donat suport en tot, des de Esperança fins a Adriana. He segut molt feliç ací i sempre ho agraïre 
Hola me llamo Loli y tengo 12 años. Tengo 2 sobrinos se llaman Aurora y J. Miguel. Mi color favorito es el azul, mi animal favorito es el conejo. Mi cantante favorito es el Parrita, mi comida favorita es la pasta y la asignatura que mas me gusta es educación física. El curso que viene voy a ir al instituto Gregori Mayans y voy a ir con mis amigos que se llaman Carmen, Antonio, Carlos y Juan. Me voy a pasar todo el verano en la calle con mis amigas que se llaman Vanesa, Ruth, Carmen, Lola y Miriam y lo que mas amo en la vida es DIOS.  
  Hola! Soc Amira, tinc 12 anys , el meu aniversari es el 08/01. M'agrada molt l’esport però sobre tot el volei i el taekwondo. De major m'agradaria ser mestra de primaria o psicòloga. Si no poguera ser-ho em podria dedicar a l’esport: ser esportista d'elit de taekwondo o de volei.

M'agrada fer esport, jugar a jocs de taula, estar amb els meus amics, la platja i els animals. Tinc dos conills, els 2 mascles i es diuen: Oreo i Kinder . El meu color preferit es el marró encara que m'agraden quasi tots els colors (no m’agrada el taronja ni els colors neó).

Hola soc Mar Roig Bohigues i soc de 6é A. M’agradaria que el món en el futur siga menys contaminant, que hi haja menys plàstics, que la gent per compte de tirar la porqueria pel terra o a la mar la tiren als contenidors corresponents, que tots els cotxes siguen elèctrics, que no maten a tants animals, no a les guerres i el més important no a la violència ni al racisme.  
  Hola me llamo Andreu y tengo 12 años. Me gusta jugar al fútbol, mi comida preferida es la hamburguesa, cuando estoy aburrido intento imaginarme cosas, mi asignatura preferida es educación física, me gusta jugar a la play y sobretodo con mi tío al FIFA.

Mi color preferido es el negro, juego al fútbol en el Oliva CF, aunque mi equipo preferido es el Barcelona. Juego al fútbol desde los tres o cuatro años.

El curso que viene me voy al instituto Gabriel Ciscar.

 Hola, soy Yasmin. Tengo 12 años, vivo en Oliva [Valencia]. Mi color favorito es el rosa, mi equipo de fútbol favorito es el Real Madrid. Voy a karate desde los 5 años y actualmente soy cinturón verde/azul. Mi profesor se llama Jordi. Lo que más me entristece es que ya se acaba el curso y en el instituto no tendré los mismos amigos. En este próximo curso me iré al Rebollet. Pero si hay plazas me iré al GABRIEL CISCAR y allí conozco a muchos amigos que en este próximo curso pasan a segundo de la ESO. Bueno eso es todo sobre mí.  
  Hola, soy Tayyab. Me gusta juegos y las películas con mucha acción. Me gusta el fútbol y juego de portero en el Oliva. Juego al fútbol desde cuarto pero mi interés despertó a la corta edad de cinco años. Vivo en Oliva desde los 2 años, Naci en en el sur de Asia mas concretamente en Pakistan. El curso que viene voy al instituto Gregori Mayans.

 

Hola soy Juan y tengo 11 años. Me gusta mucho dibujar y pintar, escuchar musica de rap. Mis asignaturas favoritas son lengua, educación física y arte.

Tengo una gata que se llama Luna.

 
Hola me llamo Hugo y tengo 12 años. Me gusta hacer gamberradas y hacer parkour sobre todo saltar desde sitios altos, también me gusta molestar a mi hermana sobre todo cuando esta durmiendo y también a mis vecinos. Vivo en Oliva y me gustan mucho sus playas. No me gustan los deberes. Mi comida favorita son las albóndigas con tomate. Soy del Valencia CF. El curso que viene iré al al instituto Gregori Mayans. 

Hola, sóc Irene.

Tinc 11 anys vaig naixer el 5 de setiembre del 2010. Tinc una germana bessona que es diu Esther, el meu color preferí es el morat i tinc dos gallines que es diuen Lluna i Piruleta. M'agrada jugar al pàdel, al volei i a futbol, vaig al conservatori i toque l'oboè. M'agrada quedar amb les meues amigues viatjar amb la meua família. El meu llibre preferit es Invisible, la meua pel·li es Harry Potter i la meua serie es Blue Water Surf. M'agradaria viatjar a Londres, illes Canàries..., i el meu lloc preferit on viatjar es Cedrillas.

 

 
Hola. Me llamo Xavi, tengo 11 años , mi color favorito es el azul y mi deporte favorito es la pelota valenciana. Una de mis comidas favoritas es la pizza. No tengo hermanos ni hermanas aunque me gustaría tener alguno. Me gusta jugar a la play station y mis mejores amigos son Tayyab, Salva, Yasmin y Atreyu. Vivo en Oliva, un pueblo de Valencia. El curso que viene voy al instituto Gabriel Ciscar.
 Hola me llamo Carmen y tengo 13 años. Tengo tres sobrinos que se llaman Ramón, Bastian y J. Miguel. Mi color favorito es el negro, mi animal favorito es el perro y el conejo. La asignatura que menos me gusta es música y la que más me gusta es educación física. Al año que viene voy a ir al instituto Gregori Mayans y voy a ir con mis amigos que se llaman Antonio, Loli, Carlos y Juan. Mi cantante favorito es el Parrita.  
Hola, soc Joan, i aquesta és la meua descripció. Tinc dotze anys, vaig nàixer el 16 de gener de 2010. Tinc un germà bessó que li diuen Pau, és per 6 minuts major que jo. El que més m’agrada és practicar esport i jugar als videojocs. Practique futbol al Club De Tenis Oliva de banda esquere, i piscina al poliesportiu. M’agraden molt els animals, el meu preferit és el cocodril i el tauró, tinc una tortuga i dos peixos, un blau i l’altre taronja. M’encanta anar a l’escola perquè veig als meus amics i aprenc molt perquè aquest any m’ha tocat una bona mestra. Les meues assignatures preferides són Educació Física i Valors. Aquest any m’ha tocat amb un tutor molt bo així que estic molt content.
 Hola me llamo Salva y me gusta el fútbol, jugar a la play station y tengo doce años. El año que viene voy a ir al instituto Gregori Mayans. Mi pueblo es Oliva pero nací en Gandia. Mi color favorito es el rojo y el segundo color es el azul. Mi asignatura favorita es Educación Física y Sociales. Mi comida favorita son los macarrones con tomate. Me gusta jugar al Fortnite y dibujar cosas que veo.  
Hola me llamo Carlos y tengo 13 años. Mi color favorito es el azul y rojo y me gusta jugar a la play y quedar con amigos, también me gustan los coches y las motos. Mi comida favorita son los creps y mi juego favorito es el gta5. Mi asignatura favorita es educación física. El próximo curso me voy al instituto Gregori Maians . Lo que más me ha gustado de venir a este cole han sido los amigos que he hecho y los profesores.
 Hola! Sóc Jaume, tinc 12 anys i visc a Oliva. M’agrada nadar, jugar al futbol, a pàdel i anar en bici i el parkour. També m’agrada menjar espagueti, hamburguesa, fideuà en bogavant, paella i arròs del senyoret que hem fa la meua iaia. La meua assignatura preferida és EDUCACIÓ FÍSICA i socials. I no m’agraden matemàtiques ni la música. El meu equip de futbol és el VALENCIA C. F. El curs que ve aniré al Rebollet per fer alli l’Eso i en baxillerat anire al Gregori Maians.
  Hola, sóc Oriol i vaig a l’Escola Verge dels Desemparats. La meua experiència en el col·le a sigut molt bona perquè he fet molts amics, hem anat a molts llocs i ens han ensenyat moltes coses, per exemple: a respectar, a ser bona gent, a posar- se al costat de l’altre,… Els professors són molt bons i busquen sempre el millor per a nosaltres. De major jo voldria ser Futbolista o Professor d’Educació Física com Maite. El futur jo l’imagine tot ple de cotxes elèctrics, sense guerres, en igualtat, amb robots a casa i envoltat de bona gent.

 

Sisé B

Hola, me llamo Júlia. Tengo 11 años. Tengo 2 gatas y una tortuga y mi animal favorito es el gato. Mi mejor amiga se llama Gemma. Mi color favorito es el azul. Mi película favorita es la de Jurassic World y mis series favoritas son Jurassic World Campamento Cretacico y Stranger Things. De mayor quiero ser maestra. En septiembre me voy al instituto Gregori Mayans. Soy creativa y me gusta crear casas de Play Mobil. Mi juego preferido es Roblox y Brawl Stars. Me gusta ver Soy Mandy Games en YouTube. Me gusta hacer vídeos con mis gatas y con mi tortuga Y así es mi vida. 

 Hola, soc Atreyu i tinc 12 anys. Tinc 4 gats i 9 gallines. M´agrada dormir, fer surf, i kung-fu. La meua assignatura preferida és naturals i de major m’agradaria ser Bioleg. La meua cançó preferida es Doom, el meu llibre preferit és “La historia interminable” (sabieu que el meu nom és el del protagonista del llibre?), la meua pel·licula preferida es “Ette” i serie “Stranger Things”. M´agradaria viatjar a Mexic i el meu lloc preferit on viatjar es Las Marianas. L´any que ve men vaig al instritut Gregori Mayans. El meu millor amic es Hugo.

 
 Hola. Sóc Ruben
Hola, sóc David i aquesta es la meua descripció: en el meu temps lliure faig molt d’esport. M'agrada fer parkour, jugar a futbol i a basquet. També em passe el temps amb algun joc de taula com l’uno, el parxís, i els escacs. M'agrada molt veure pel·lícules en Netflix, es una plataforma que et permet veure series, peli cules, documentals etc... també m'agrada passar el temps amb la meua família, passe molt de temps amb ells. M'agrada anar al cole i estar amb els meus amics de classe. L’assignatura de socials és la meua preferida, perquè pense que els fets històrics son molt importants. I aquesta es la meua descripcio.   
Hola. Me llamo Cohen, tengo 12 años. Me gusta jugar con mis amigos y estar en casa jugando videojuegos, mi favorito es Fortnite. Mi comida favorita es el kebab, pero también me gustan los macarrones. Juego mucho al fútbol en el cole y también jugamos a polis y cacos. Mi serie favorita es Stranger Things, mi canción favorita es Pepas, también me gusta mirar el móvil i la tele. Tengo una gata que se llama Mini, pero la llamo gato, y tiene tres años.
 Hola. Sóc Joel i m’agrada la hamburguesa, mirar anime, fer parkour, mirar pel·lícules com la de Jurassik World, Star Wars, Avengers i Blancanieves. Tinc el pel i els ulls marrons i el nas normal. Visc a Oliva i tinc 12 anys . Els meus esports favorits son el fútbol, la natació el basquet i el tenis. Tinc dos germans a un li diuen Josep i a l’altre li diuen Joan. A mon pare li diuen Jose i a ma mare li diuen Natalia.  
  Hola, me llamo Emma. Tengo 12 años. Tengo una perra, dos peces y dos tortugas. Monto a caballo y mis animales favoritos son el perro, el caballo y el tiburón martillo. Mi color favorito también es el amarillo. Soy creativa y me gusta hacer manualidades, dibujar, y colorear mandalas. En septiembre paso al instituto Gabriel Ciscar. Mis deportes favoritos son el tenis y la equitación. Se tocar la flauta pero casi no la uso. Mi videojuego favorito es Roblox aunque casi no juego pero me gusta mucho. Mi sabor favorito es el dulce y mi comida favorita son los macarrones a la carbonara. Y esta es mi vida XD.

 Hola, sóc EstherTinc 11 anys vaig naixer el 5 de septembre del 2010. Tinc un germana bessona que es diu Irene, tinc dos gallines que es diuen Lluna i Piruleta . M’agrada jugar a pàdel, volei, futbol…Toque l'oboè en el conservatori. El meu color preferit es el morat i el blau. M’agrada quedar en les meues amigues i jugar i passar temps amb la meua família. El meu llibre i la meua pel·lícula preferida son les de Harry Potter i la meua serie es Stranger Things. M’agradaria viatjar a Londres, Canàries, Nova Zelanda. El meu lloc preferit on viatjar es Cedrillas 

 
Hola, soc Pau i aquesta es la meua descripció. Tinc 12 anys, vaig nàixer en Gandia el 16 de gener del 2010. Tinc un germà que li diuen Joan , jo sóc el major dels dos. El meu colors favorits son el blau, verd, roig i taronja. M’agrada l’esport: el futbol , la natació , el pàdel i el tenis. De major vull ser futbolista. Les meues assignatures preferides son Educació Física, Valors i Matemàtiques. El meu animal preferit és la pantera negra.

Hola me llamo Aitor, tengo 13 años me gustan las motos y los coches deportivos. Mi color favorito es el azul. Mis series favoritas son las de “Rápidos y furiosos” y “Naruto”. Me gusta salir con mis amigos en bicicleta e ir con ellos a comer hamburguesas. Tambien me gusta pasear a mi perro Max. Me gusta hacer parkour y correr. Mi musica favorita es el phonk. Mi libro favorito es el de “Escuela gamers 2” y “Harry Potter. Mi comida favorita es la hamburguesa y los espaguetis y odio Matemáticas. Me gustan los videoguegos como el “Minecraft”, “Fornite”,...

 Hola. Sóc Mohamed.
Hola. Sóc Merxe

Hola!! Soc Paula (Paula Masquefa per a diferenciar-me) i vaig a la classe de 6éB. Soc alegre, extravertida i activa. M’agraden els videojocs, la cuina, la natació, llegir, escriure, escoltar música… M’agrada passar molt de temps amb els meus companys i amics. Les activitats que mes faig son llegir, cuinar i nadar. Espere que us agrade molt la revista de aquest any!! Una abraçada!

 Hola soy Rafa, tengo 13 años . Me gusta el deporte, el fútbol, muay thay, el basquet y el balonmano. Me gusta escuchar música flamenca mi canción favorita es Rosa Maria de Camarón de la Isla. Me gusta ver el móvil y jugar a vídeo-juegos: mi favorito es el Fifa. Tambien me gusta ver series de Netflix: mi favorita es la casa de papel. Me gusta salir en bici con mis amigos. Mis asignaturas favoritas son las matemáticas y educación física y el año que viene me voy al Gregori Maians. Tengo una perrita que se llama Mia, un hamster que se llama Tomy y también gallos y gallinas.

Soc Roser.

Tinc 11 anys. El meu aniversari és el 30 de juny. De major m’agradaria ser criminòloga perquè m’agrada molt el misteri, la recerca,els assasinats i els crimens. M’agrada molt jugar a volei, estar amb els meus amics i amigues, veure el trenc d’alba i les postes de sol, la platja i la piscina, l’estiu, cuinar, ballar, cantar, anar al centre comercial, passar temps amb la meua família. Els meus colors preferits son el blau, el turquesa, el aiguamarina, el blanc, el negre, el marró i el verd. Ah!, tinc cinc peixos.

 Hola, soc Gemma, tinc 12 anys i m’agrada fer esport, faig música i m’agrada caminar. El meu menjar preferit son els macarrons i la pizza. En estiu m’agrada nadar a la platja. El meu joc preferit és Animal Crosing i Minecraft, la meua assignatura preferida és Ciències Naturals i Matemàtiques. La meua serie preferida és Stranger Things. M’agrada l’hivern i l ́estiu. El curs que ve aniré a l’institut Gabriel Ciscar

Hola soy Brahim y tengo 11 años. Me gusta jugar a fútbol, ir en bici y salir con mis amigos; tambien me gusta jugar con videojuegos, escuchar musica de todo tipo, ver la tele y salir al parque. Mis asignaturas son matemáticas y educación física.

Tengo una tortuguita que se llama Piroca y tambien tengo nueve pollitos que no tienen nombre.

Me llamo Salva Estruch Bucur, me gusta ir al parque, hablar o jugar con amigos y amigas, jugar con la tablet, jugar al futbol y leer libros de los temas que me interesan.

Me gusta ir al parque porque como he dicho puedo jugar y hablar con mis amigos y amigas. Me gusta jugar a la tablet con una aplicación llamada Roblox que tiene varios juegos dentro de ella y es multijugador es decir, puedes jugar con amigos. Me gusta jugar al futbol porque puedo estar con mis amigos y practicar ese deporte. Me gusta leer libros porque en ese momento se siente un momento de silencio de paz.

El mundo en el que me gustaria vivir seria uno en el que la gente no tenga discusiones, menos contaminacion, sin maltrato animal ni infantil, sin el racismo, machismo, sin guerras y sin la homofobia.

  Hola, sóc Alèxia i tinc 12 anys. Soc una xica alegre, divertida i graciosa. A mi m’agrada veure pel·lícules de comèdia, aventura i romàntiques. Iambe m’agrada dibuixar i fer manualitats. De major m'agradaria ser psicòloga per ajudar als demès amb els seus problemes

El mon en el que jo vull viure seria... Que tot el mon poguera vestir-se com ell vullga sense que els critiquen. Que no hi hagen guerres. Que la gent no contamine. Que tot el mon estiga en pau amb els coneguts i amb els desconeguts. 

 

 

Més en aquesta categoria: « Entrevista a Mª José Berbegall