Dilluns, 23 Març 2020 11:38

Reflexió per a les famílies. Si haguérem de posar avui un deure, quin hauria segut?


Eixa és la pregunta que ens féiem a l’hora de planificar la tasca. I no es fàcil respondre-la.

D’una banda està la possibilitat de proposar-vos fer alguna “manualitat”. Però d’això en sabeu vosaltres més que nosaltres. I teniu més recursos, i sabeu què teniu per casa i amb que podeu comptar, i sabeu què els agrada als vostres fills i filles.

D’altra banda ens plantejàvem la possibilitat de proposar-vos realitzar alguna “experiència”, com ara, fer una recerca del tresor, o una gimkana, o explorar cada racó de casa vostra,... però això ens semblava que no era oportú en el moment en el que estem, doncs ara estem preocupats per altres històries i ens semblava millor que res poder donar resposta a tot això que ens estava passant.

Per això, vam fer una proposta que ens va semblar molt assenyada: restablir el contacte. Precisament allò que havíem perdut pel confinament, i que necessitem per poder créixer com a persones.

I la tecnologia a vingut a ajudar-nos facilitant-nos fer una classe virtual on totes i tots ens podiem veure les cares. Ha estat un moment molt emocionant el poder-nos tornar a veure…

Junts ho anem a aconseguir !!

 

Més en aquesta categoria: « Som aquí El buit »