Diumenge, 18 abril 2021 12:15

Entrevista a una infermera.

Escrit per

By: Daniel

 

Entrevista a una infermera.

He entrevistat a una infermera que treballa al Hospital Marina Salud, al servei d´urgències en La Xara (Alacant). Ens ha comptat la seua experiència a través de les respostes que ens ha donat a unes quantes preguntes:

 

1. Quants anys portes treballant d´infermera? Porte treballant 19 anys.

Vaig començar a estudiar infermería per vocació, perquè m´agrada cuidar, curar i acompañar a les persones en tots els moments que necessiten la nostra ajuda. De xicoteta els meus pares em varen regalar un maletí d´infermera, va ser el regal més bonic del món.

 

2.  Amb quina mena de persones tractes?

Amb tot tipus de persones, des de nadons fins a persones majors i amb tota mena de malalties.

 

3.  Què és el més important que ha de saber una infermera?

Els professionals  d´infermeria són els responsables de vetlar pels pacients: antendre les seues necessitats bàsiques, vetlar pel subministrament dels seus medicaments i preguntar constantment sobre el seu estat.

 

4. Quina és la part més  difícil de ser infermera?

El més difícil quan  mor un pacient, la mort dels nadons són devastadores, hi ha vegades que he plorat, és inevitable fer una connexió emocional i quan moren malgrat els anys d´experiéncia, sempre és el més terrible.

He sacrificat molts anys de de la meua vida, amb la meua familia, moments amb els meus fills, però al dia de hui em senc satisfeta amb el meu treball i amb els resultats que he tinc.

 

5.  Com és la relació entre els companys?

La comunicación és molt important en aquest treball. Hem sembla important que hi haja bon tracte entre companys de treball per a fomentar l´equilibri i el treball en equip. Els tractem com una segona familia.

 

6. T´agrada el teu treball?

Cada dia més. Perquè sé que puc ajudar als pacients. Quan un pacient hem diu MOLTES GRÁCIES, o es recorden del meu nom, és el més gratificant del dia per a mí.

 

7. Si et donaren a triar et quedaries amb aquest treball o canviaries?

No. Ho triaria mil vegades més.