Dimarts, 07 abril 2020 18:45

Reflexió per a les famílies: Allò important

La foto és d'un carrer de Berlin.

Ens va fer molta gràcia veure aquesta pintada que ens havien compartit, d’una pared d’una ciutat alemana. Es veu al Gollum del Senyor dels Anells, dient el meu amor!

Ens fa reflexionar sobre quines son les coses importants i les que trobem a faltar. Òbviament no anem a parlar d’atresorar paper, com els primers dies d’alerta. Tampoc d’emplenar els rebostos amb carretades de menjar. 

El que volem comentar és que hi ha moltes coses ben important que encara funcionen, i potser més que mai, a les que sovint no hem fet el cas que toca i que potser ara podem dedicar-li temps.

Puc dedicar temps a riure, a tenir bones converses, escoltar música, llegir els llibres que teníem aparcats, tenir cura d’un mateix, dedicar-li temps a l’amor incondicional, a un bon café, a contemplar el cel, el sol, la lluna, els estels, els núvols, els arbres, els ocells,... pot ser dedique temps a meditar, a tenir esperança, a instal·lar-me en la benvolença, a mostrar empatia, als amics, al veïnat,... I tot això ho tenim de bades, gratis, free,

Però quan dediquem temps a tot això, ho fem conscientment, és a dir, si estic prenent un café, estic prenent un café. Si estic escurant, estic fent-ho conscientment. Tot el meu cos, els meus sentits, la meua persona,... està escurant. Plena presència. Tot el meu ser.  

Tot això no és difícil de fer, el que és difícil és posar-nos en situació de voler-ho fer...

Mireu sinó, tot el que esteu fent aquests dies amb els vostres fills i filles. El temps que els esteu dedicant i quant esteu disfrutant amb ells. Això no té preu.

PD: Si necessiteu alguna cosa, que comentar el que siga o algun dubte, podeu en posar-se en contacte amb nosaltres i entre totes i tots ho resoldrem.

Si teniu alguna reflexió per compartir, també ens la podeu passar.

Teniu la via del Remind o pel correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.